beheersaudit fysiotherapie

Brief zorgverzekeraar ontvangen?

✔ Zonder zorgen de beheersaudit doorstaan

Home / Fysiotherapie / Beheersaudit

Beheersaudit fysiotherapie

Wordt de beheersaudit gepland? Voel je je onzeker richting de audit? Of wil je voorbereid zijn op een eventuele audit? Deze zorgen en onrust zijn weg te nemen.

Wat te doen?

Voorbereiding op de beheersaudit neemt veel onrust weg. Samen met jou kan ik een weg uitstippelen om zo aan alle beheersmodel criteria van de zorgverzekeraars te voldoen. Hierin zijn de criteria leidend, maar het plezier in het werk en de tevredenheid van de patiënten is hierin ook van groot belang.

De volgende vraag centraal: Hoe zorgen we ervoor dat jij met de gehele praktijk aan de criteria voldoet zonder daarbij het plezier in het vak te verliezen?

Plan van Aanpak

Om de juiste weg te bewandelen voor jouw praktijk is het essentieel om te weten waar de praktijk nu staat. Is er al veel gedaan? Waar sluit dit aan op de criteria en waar niet? Of het nu gaat om de dossiervorming conform de fysiotherapeutische verslaglegging of om praktijk organisatorische aspecten.

Vanuit een nulmeting bij jou in de praktijk stemmen we gezamenlijk een plan van aanpak af om het gewenste niveau te bereiken.

Heb je een brief van de zorgverzekeraar gekregen?

Neem contact met Mark! op, dan bespreken we welke weg we moeten inslaan om de audit met succes te doorstaan.

beheersaudit fysiotherapie

Veelgestelde vragen over de beheersaudit fysiotherapie.

Vraag & antwoord

Aan welke criteria moet je praktijk voldoen bij de beheersaudit?

beheersaudit-criteria Audit criteria