audit logopedie

(vrijwillige) Kwaliteitstoets

✔ Training

✔ Begeleiding in de praktijk

Home / Logopedie

Kwaliteitstoets logopedie

Voor jou als logopedist is er de laatste twee jaar veel veranderd. Door alle veranderingen heerst er veel onrust in de logopedie branche. Zo is vanaf 2014 de Kwaliteitstoets een volledig nieuw onderdeel geworden van de gehele praktijkvoering. Alle logopedisten moeten voldoen aan de criteria van de Kwaliteitstoets.

Wat betekenen die criteria Kwaliteitstoets, wat moet ik er mee doen, hoe pak ik het aan? Veel vragen die bij bijna alle logopediepraktijken voor onzekerheid zorgen.

Mark! helpt jou en jouw praktijk om aan de voorwaarden van de Kwaliteitstoets te voldoen zodat de onzekerheid verdwijnt. Ik geef trainingen maar daarnaast verzorg ik ook individuele begeleiding aan praktijken.

Training kwaliteitstoets

Heb je al een slag gemaakt en wil je weten waar je kunt verbeteren? Of wil je meer handen en voeten om het Kwaliteitstoets niveau te bereiken? Dan is de training voor jou een geschikt middel.

Je ontvangt 6,5 accreditatiepunten!

Lees meer

Kwaliteitstoets voorbereiding

Wil je een uitgestippelde weg met begeleiding met als resultaat het vereiste Kwaliteitstoets niveau? Dan is het slim om een afspraak te plannen waarin we samen bepalen waar jij als praktijk staat om vervolgens een route uitstippelen zodat we binnen afgestemd termijn het niveau behalen.

Lees meer