kwaliteitstoets logopedie

Voorbereiding op kwaliteitstoets logopedie

✔ Persoonlijke begeleiding

✔ Structuur in de praktijk

✔ Dossiervorming

Home / Logopedie / Kwaliteitstoets voorbereiding

Kwaliteitstoets in de praktijk

Er heerst heel veel onrust binnen de logopedie. Ben ik wel goed bezig met mijn praktijk? Wat gebeurt er zodra ik een Kwaliteitstoets krijg? Kan ik mijn praktijk nog wel draaiende houden? Dit zijn enkele van de vele vragen die ik van logopedisten te horen krijg. Al met al veel onzekerheid, stress om de baan en praktijk te behouden en veel onduidelijkheid hoe de toekomst van de logopedie er uit gaat zien.

Wat te doen?

Voorbereiding op de Kwaliteitstoets neemt veel onrust weg. Samen met jou kan ik een weg uitstippelen om zo aan alle Kwaliteitstoets criteria van de zorgverzekeraars te voldoen. Hierin zijn de criteria leidend, maar het plezier in het werk en de tevredenheid van de cliënten is hierin ook van groot belang.
De volgende vraag centraal: Hoe zorgen we ervoor dat jij met de gehele aan de criteria voldoet zonder daarbij het plezier in het vak te verliezen?

Plannen van een afspraak

Wil je als logopedist ook de stap gaan zetten naar het Kwaliteitstoets niveau? Dan is het handig om een afspraak te plannen. Tijdens onze afspraak kunnen we samen direct aan de slag om inzicht te krijgen in de huidige situatie van de praktijk om vervolgens een plan van aanpak af te stemmen over het voor jouw praktijk te bewandelen pad.

‘Voldoe aan het niveau van de Kwaliteitstoets zonder het plezier in het vak te verliezen!’

Wil je nu de stap zetten? Neem contact op!

Contact

Veelgestelde vragen over kwaliteitstoets logopedie

Vraag & antwoord

Aan welke criteria moet je praktijk voldoen bij de kwaliteitstoets?

beheersaudit-criteria Criteria