Over Mark!

Mark! DeZorgstrategen.nl creëert structuur en zorgt voor verbetering van zorgorganisaties en praktijken. Met als doel: een tevreden cliënt, personeel met plezier aan het werk, een organisatie die voldoet aan de eisen van belanghebbenden en natuurlijk een goed lopend bedrijf!

Mark! helpt praktijken van fysiotherapeuten, logopedisten, tandartsen en overige zorginstellingen die werken vanuit de Zorgverzekeringswet, WMO en WLZ. ISO 9001, NEN-EN 15224, HKZ en eisen van de zorgverzekeraars zijn uitgangspunten waarlangs wordt gewerkt.

hkz partner

Mark Veldscholte

Na de opleiding HBO-V ben ik aan de slag gegaan als verpleegkundige bij het Medisch Spectrum Twente in Enschede. In die tijd heb ik ook de opleiding Gezondheidswetenschappen afgerond aan de universiteit in Utrecht.

Na een dienstverband van bijna 6 jaar ben ik in 2008 voor mezelf begonnen om fysiotherapiepraktijken te begeleiden naar HKZ. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring met het begeleiden van fysio-, logopediepraktijken en andere zorginstellingen.

Naast mijn eigen bedrijf heb ik ook de zorg over twee prachtige zonen, Duuk en Boet. In mijn vrije tijd mag ik graag fietsen. Even het hoofd leegmaken, erg belangrijk!

mark veldscholte